Twijzelerheide, Nederland +31 6 523 81 133 info@drost-ict.nl
Logo Toon

(Eneco) Toon de slimme thermostaat

Drost-ICT heeft het vertrouwen gekregen om Toon thermostaten bij klanten van Toon te installeren. Daarnaast is Drost-ICT oproepbaar voor Toon storingen.

Voor deze werkzaamheden zijn wij NEN3140 en VCA gecertificeerd.
Logo NEN3140 Logo VCA

Projectfoto Toon
Logo Panelen Holland BV

Panelen Holland BV

Drost-ICT heeft de opdracht gekregen om een volledig geautomatiseerd narrowcasting systeem bij de sandwichpanelen fabrikant van Nederland, Panelen Holland te installeren. Narrowcasting (ook wel Digital Signage genoemd) is het weergeven van informatie op grote beeldschermen (televisies). Bij Panelen Holland wordt narrowcasting ingezet om de medewerkers te informeren over bijvoorbeeld mededelingen en MVO. De MVO gegevens worden getoond, om de medewerkers aan te sporen mee te denken om het bedrijf nog MVO bewuster te maken. Panelen Holland is niet voor niets één van de eerste MKB bedrijf die de MVO certificering behaald heeft!

Het systeem is gekoppeld met een Sharepoint server waar alle MVO gegevens uitgehaald worden, ook is het systeem gekoppeld met hun ERP systeem, zodat de medewerkers de productiviteit te zien krijgen. Dit wordt uiteraard gebruikt om te medewerkers te stimuleren. Het systeem is dusdanig gemaakt dat het gegevens ophaalt uit al bestaande gegevens, zodat de medewerkers geen extra werk moeten verrichten om het systeem up-to-date te houden.

Drost-ICT heeft eind 2017 de opdracht gekregen om het gehele bedrijfspand van WiFi te voorzien. Hiervoor zijn 8 UniFi access points ingezet, in combinatie met een UniFi switch. (projectfoto's volgen)

Projectfoto Panelen Holland BV